Tule mukaan toimintaamme

Tapahtumat 2018

 

Nuorten perhopäivä 10.3.

Savonlinnan seudun Perhokalastajat järjestää 10.3. alakouluikäisille lapsille oman maksuttoman perhopäivän Järjestötalo Kolomosessa  klo 12-16. Perhopäivän aikana sidotaan kolme perusperhoa seuran jäsenten opastuksella. Perhonsidontataitoa voi sitten lisätä ja syventää Savonlinnan seudun Perhokalastajien ja Savonlinnan Urheilukalastajien yhdessä pitämässä perhokerhossa, joka kokoontuu joka toinen tiistai Kolomosessa.

Perhokalastus on laji, joka antaa nuorille heidän kaipaamaansa toimintaa kalastukseen.  Se voidaan aloittaa myös virvelillä, joka on tuttu heittoväline monille lapsille tavallisen mato-ongen lisäksi. Perhopäivään otetaan 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta 7-12-vuotiasta lasta. Opetusta seuraamaan voi tulla vanhempiakin ja päivän aikana neuvotaan myös minkälaisia välineitä kannattaa hankkia. Päivän aikana tarjotaan välipalaa ja sen aikana voivat nuorimmat lähteä pois jos eivät jaksa olla koko päivän ajan.

Odotamme ennakkoilmoittautumista 9.3. mennessä perhokalastajien sihteerille Lea Järvisalolle puh. 050-355 6950 tai sähköpostilla lea.jarvisalo@kolumbus.fi

Ota yhteyttä

Lähetä viesti niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.